تحقیق کفیر و کومیس
چهارشنبه, ۱۰ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۵ ق.ظ

تحقیق کفیر و کومیس
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 45
حجم فایل: 509 کیلوبایت
قیمت: 11000 تومان
دانلود تحقیق در مورد کفیر و کومیس،
در قالب word و در 45 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
تاریخچه
ویژگی های حسی
ویژگی های تغذیه ای
خصوصیات سلامت بخش
کفیر، یک پروبیوتیک
آغازگرهای مورد استفاده میکروبی
1) استرپتوکوکوس لاکتیس
2) استرپتوکوکوس کرموریس
3) استرپتوکوکوس دی استی لاکتیس
4) لوکونوستوک کرموریس
5) لاکتوباسیلوس پلانتاروم
6) لاکتوباسیلوس کازئی
کشتهای مورد استفاده
محیط کشت شیری کفیر
محیط کشتهای میکروبی
ارزش تغذیه ای کفیر چیست؟
آغاز تولید این فرآورده در کشور چه زمانی بوده است؟
روش نگهداری کفیر چگونه است؟
زمان ماندگاری آن چقدر است؟
دانه کفیر
فرآیند تولید کفیر
فرآوری سنتی کفیر
فرآوری صنعتی کفیر
فرآوری سنتی
فرآوری صنعتی
محصولات مشابه
ویژگیهای تغذیهای و درمانی کفیر
مقایسه کفیر با ماست
کفیر انتخاب شما در مقابل دوغ های دیگر
خواص بی نظیر کفیر
خواص درمانی کفیر
کفیر و عملکرد آن در جلوگیری از پیری
ویتامین های موجود در کفیر
دانه های های کفیر
فرآیند تولید کفیر
فرآیند سنتی
فرآیند صنعتی
خواص بیولوژیکی کفیر
فواید کفیر برای سلامتی
سایر فرآورده های تخمیری نظیر کفیر
کومیس
یاکولت (yakult)
تاریخچه تحقیق:
کِفیر نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر و دانههای کفیر است که سرمنشأ آن کوههای قفقاز در روسیه میباشد. دارای عطر و طعم خوشی بوده و میتواند همراه با عسل و سایر میوهها مصرف شود. هم چنین مصرف کفیر بر روی حرکت روده، سهولت در هضم، تقویت ایمنی، کاهش شدت و مدت اسهال، اختلال خواب، افسردگی و اختلالات زیاد فکری مؤثر میباشد و به بازسازی فلور میکروبی غشاهای مخاطی سراسر دستگاه گوارش کمک میکند. میکروارگانیزم های آن غیربیماریزا بوده و برای تولید کفیر به مقدار زیادی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ساکارومیسز کفیر، نیاز میباشد. ترکیب کفیر، تغییرپذیر بوده و به عواملی همچون منبع چربی شیر، ترکیب دانهها و تکنولوژی فرآوری کفیر مربوط میشود. محصولات گوناگونی مانند؛ کفیر منجمد خشکشده، کفیر شیر پسچرخ و قرص جویدنی کفیر از آن حاصل میشوند. فرآیند تولید کفیر به دو صورت سنتی و صنعتی، اندکی متفاوت میباشد که بازدهی روش صنعتی به مراتب بیشتر خواهد بود.
- ۹۵/۰۹/۱۰