دانلود جزوه آشنایی با سردخانه های مواد خوراکی وطرزنگهداری انواع مواد غذایی در سردخانه ها
سه شنبه, ۲۱ دی ۱۳۹۵، ۰۵:۲۴ ب.ظ

بشر از دیر باز با بهره گیری از سرمای طبیعی برای نگهداری انواع مواد غذایی از قبیل انواع میوه ،سبزیجات ؛مواد گوشتی و لبنیات آشنا بوده واز آن استفاده می کرد .در عصر حاضر نیز با افزایش تجربه و دانش بشر و گسترش علم و فنون بهره گیری از سرمای مصنوعی جای خود را در صنعت نگهداری مواد خوراکی باز کرده و روز به روز بر گستره این بهره گیری افزوده شده است.تا جایی که امروزه علاوه بر انواع یخچال های خانگی و سردخانه های کوچک وبزرگ ثابت شمار زیادی از کامیونها ،وانتها ،کشتی ها و هواپیماها نیز مجهز به انواع سیستم های تبرید بوده و برای نگهداری و انتقال مواد غذایی در دمای پایین یا زیر صفراز مراکز تولید تا مراکز مصرف بکار گرفته می شوند.لذا آشنایی با انواع سردخانه ها و نحوه کارکرد آنها برای کاربران و مسئولین کنترل کیفیت امر بدیهی می باشد.
- ۹۵/۱۰/۲۱